Sales Development Representative - België

Job description

Als Sales Development Representative (SDR) België ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Belgische Account Executives. In deze rol ben je dagelijks ervoor aan het zorgen dat prospects nieuwe klanten worden door kansen in de markt te verkennen en contacten te leggen die de Account Executives verder op kunnen pakken. Als SDR identificeer en genereer je een pijplijn met nieuwe en bestaande klanten, beheert leads van het marketingteam en hou je de data scherp in de gaten. Je werkt samen met interne en externe partners om snelheid te verbeteren en oplossingen te creëren voor (potentiele) Zivver klanten.


Sales Development Representative

Ben je niet zomaar op zoek naar een baan, maar echt op zoek naar een sales carrière? Dan is dit je kans om een ​​succesvolle sales carrière op te bouwen bij Zivver!

Sluit je aan bij onze Zivver Sales Academy, waar je een solide basis krijgt door mentoring en het ontwikkelen van je sales carrière. Sinds de oprichting van ons Inside Sales-team in EMEA, zijn we op zoek naar een sales ​​talent in België en die te ontwikkelen en te promoten tot Account Executive binnen Zivver.

Ben jij een gepassioneerde en gedreven Sales Development Representative (SDR) en kun jij niet wachten om onze technologie te boosten en onze klanten next level te bedienen? Lees dan snel verder..


Hot takes

- Het verkopen van oplossingen is wat jou drijft. Laten we ervoor zorgen dat je de problemen niet creëert.

- Keep calm!! Jouw manager Tina is met veel borden tegelijk aan het jongleren. Jij weet wat je moet doen.

- Celebrate failures. Jij zal ze eerder delen in het team zodat we er allemaal van leren.

- Jouw vrienden horen je altijd zeggen: "Laten we niet uitstellen wat we vandaag kunnen doen". 💪🏼

- Speak up! Kennis is macht en samen kunnen we vooruit.


Een dag in het leven van een SDR

Het ziet er een beetje somber uit vandaag, maar dat maakt niet uit. Nu je beschikt over alle tools om je rol met succes uit te voeren, is het tijd om in te loggen op Zoom en het team te meeten met een vers ochtend winnaars spirit! Iedereen is in topvorm en we bespreken allemaal wat onze plannen zijn voor de komende dag. Je hebt jouw SMART-agenda ingesteld, zodat je al weet wanneer de 'power hours' zijn en wanneer het tijd is om jouw Belgische buddies Chi Tou en Gijs (Account Executives) te meeten.

Na jouw telefoontjes in de ​​power hour, krijg je een felicitatie-e-mail van jouw manager Tina voor alle inspanningen die je vanmorgen hebt gedaan en de gesprekken die je zelfs al hebt gehad na die tientallen telefoongesprekken van jou. Het positieve gevoel groeide naarmate de dag vordert. Dit was een lekkere ochtend! Ok er waren wel wat zaken die beter hadden gekund.. Maar je zegt tegen jezelf: hier leer ik van en je besluit het ook straks met Zoe en Reinout (SDR’s) te delen want dit doen jullie.. Leren van elkaars ontwikkelingen.


Lunchtijd komt op het juiste moment om even een break in te lassen. Tijd voor een wandeling om wat frisse lucht op te snuiven nu het weer is opgeklaard. Na de lunch is het tijd om de ochtend resultaten met het team te bespreken. De meeting was goed en je hebt opbouwende feedback gekregen over hoe je sommige zaken kunt aanpakken. Na nog wat telefoontjes heb je ineens een meeting met een prospect weten te bemachtigen! YES! Het team reageert super enthousiast en blij met wat je voor ze hebt geregeld. Je sluit je dag af met een voldaan gevoel en kijkt vast naar je agenda voor morgen. Je kunt niet wachten tot morgen want dan heb je een interessante meeting met Marketing en je ziet je Belgische Account Executive collega’s weer. En ze hebben zelfs aangeboden je te trakteren op lunch!


Responsibilities

 • Je bent dagelijks verantwoordelijk voor het contact en connecten met prospects door middel van onder andere acquisitie calls, live prospect connecties, e-mails en LinkedIn berichten en connecties.

 • Je hebt een nauwe samenwerking met Sales en Marketing om hoogstaande kansen te creëren en leveren.

 • Je gebruikt geavanceerde tools voor prospecting, zoals LinkedIn Sales Navigator en ZoomInfo.

 • Je blijft up to date van de tech industrie en de concurrentie hier binnen.

 • Je genereert high-quality meetings & Sales pipeline.

 • Je beheert target lijsten en zorgt voor een uitgebreid plan voor het genereren van demand generation.

Requirements


 • Je hebt een Bachelor diploma.

 • Je bent ambitieus, je hebt lef, kunt tegen een stootje en hebt een een sterke team spirit.

 • Je hebt een "hunter mentaliteit" en je bent bereid om vasthoudend en creatief te zijn bij prospecting.

 • Je bent extravert, je bent altijd wel in voor een geintje en bent een gezelligheidsdier.

 • Uitstekende schriftelijke, mondelinge en telefonische vaardigheden in het Nederlands en Engels. Vlaams en/of Frans is een grote plus.

 • Gefascineerd door technologie en gepassioneerd door het verkopen van baanbrekende ideeën en producten in een snelle start up-omgeving.

 • Bereid om nieuwe verkooptechnieken te leren en te implementeren.

 • Passie voor sales.


Klinkt goed toch? Nu je direct op de knop “apply” wil klikken willen wij je er nog wel even op wijzen dat wij een internationale organisatie zijn en jouw sollicitatie graag in het Engels willen ontvangen.